Prima pagina

Modele Documente

Ai nevoie sa completezi rapid un document si nu stii cum. Ce-ai zice daca ti-am pune la dispozitie cateva zeci de modele special create pentru tine : scrisori de orice fel, cereri, modele de contracte, acte diverse…toate scrise intr-o maniera profesionale sau selectate din diverse modele care ne-au folosit noua in trecut.

Pe acest site incercam sa iti punem la dispozitie orice model. In cazul in care nu gasesti ceva dorit de tine, inainte sa parasesti site-ul dezamagit, ne poti trimite un mail cu ce lipseste si garantam ca modelul va aparea in cel mai scurt timp posibil.
Toate modelele de documente prezentate va sunt oferite gratuit. Incercam sa marim gama de documente pe zi ce trece pentru a acoperi toate nevoile voastre.

Cauti un model anume de documente?

Pe modele-documente.info incercam sa va furnizam orice tipizat de document.
Echipa noastra incearca sa va furnizeze orice material necesar.
Pe site-ul nostru veti regasi materiale administrative, juridice, acte, scrisori, etc.
Toate fisierele sau textele existente pe site va sunt oferite in mod gratuit.
Suntem siguri ca ai avut nevoie cel putin o data de completarea unor documente tip in relatia cu diverse institutii, publice sau private. Un set complet de documente legale preluate si adaptate dupa site-uri de specialitate.

Modele cereri
Vrei sa te angajezi, vrei sa iti dai demisia, vrei un concediu, vrei o marire de salariu sau cine stie poate vrei sa divortezi…pentru toate astea ai nevoie sa completezi niste cereri specifice.

Adeverinte
Dupa cum bine stiti in Romania birocratia ne omoara : pentru orice ai nevoie sa completezi diverse acte, adeverinte etc.
In sectiunea de adeverinte vei avea acces la modele de adeverinte medicale, scutiri medicale, adeverinte de somaj, adeverinte de venit, etc.

CV-uri
In aceasta zona veti gasi exemple de CV-uri in limba romana si in limbile de circulatie internationala.
Vom incerca sa va oferim cat mai multe exemple de CV-uri pentru accesul la diverse joburi din mai multe domenii de activitate.

Contracte
In aceasta zona vei gasi modele de contracte de care te lovesti in viata de zi cu zi : contracte de vanzare cumparare, contracte de inchiriere, contracte de franciza si multe altele.

Modele acte
In aceasta sectiune veti gasi informatii despre cum se completeaza diverse acte sau informatii despre cum puteti obtine anumite acte : paspaort, buletin

Comentarii