Scrisori de intentie

Vrei sa aplici la un loc de munca si nu stii sa cum trebuie sa completezi o scrisoare de intentie sau o scrisoare de informare?

Sau poate aveti nevoie sa scrieti o scrisoare de recomandare, o scrisoare de intentie, un act de demisie, o cerere oarecare.
Pe site-ul nostru vei gasi o serie de modele de scrisori ce te vor ajuta oricare ar fi jobul pe care il urmariti si de asemeni in viata de zi cu zi..

Exista diverse modele de scrisori in functie de locul de munca pe care il vizati.
Noi va punem la dispozitie cateva exemple si va invitam sa personalizati sabloanele noastre pentru a avea succes garantat in momentul cautarii unui loc de munca.
Bineinteles puteti incerca sa aplicati la un joc si fara o scrisoare de intentie dar din punctul nostru de vedere absenta scrisorii de intentie in momentul aplicarii ofera un minus din start candidatului. Fiecare dintre noi trebui sa fie capabil sa isi exprime intentia cu privire la jobul dorit si sa atraga atentia scriind cateva randuri viitorului angajator.

De ce sa folosesti o scrisoare de intentie?
Cum sa faci o scrisoare de intentie?
O scrisoare de intentie insoteste cererea de angajare, anexandu-i-se intotdeauna un CV.

O scrisoare de intentie nu este o simpla scrisoare de insotire pentru CV.
Prin intermediul ei poti trimite primul mesaj catre angajator spunandu-i in cateva randuri motivele pentru care doresti sa te angajezi si de ce crezi tu ca esti potrivit pentru postul anuntat.


Modele-documente.info iti arata cateva modele de scrisore de intentie pe care le poti folosi sa te inspiri.
Incercam sa oferim modele de scrisoare de intentie in limba romana si in limbi de circulatie internationala: engleza, franceza, germana, italiana.


Vrei sa te angajezi intr-o multinationala? Limba engleza este necesara in orice companie multinationala din Romania....

vezi exemplu si descarca Model scrisoare de intentie engleza

O scrisoare de intentie nu trebuie sa lipseasca in momentul in care trimiteti un CV pentru...

vezi exemplu si descarca Model scrisoare de intentie romana