Declaratii fiscale

Declaratia 100 se completeaza de catre societatile platitoare de taxe si impozite, care au obligatii de plata la bugetul stat. Declaratia se poate depune lunar, trimestrial sau alte termene.

Declaratia 100

Declaratia 012 este un formular utilizat de catre contribuabilii care vor sa isi schimbe sistemul de plata a impozitului pe profit si declararea acestuia. Acest formular nu are caracter obligatoriu, fiind optional.
Formularul se completeaza si se depune in doua exemplare la unitatea fiscala de care apartine societatea , pana la data de 31 ianuarie inclusiv a anului fiscal pentru care se doreste noul sistem.

Declaratie 012

Declaratia 092
Aceasta formular se depune, in doua exemplare, de catre entitatile care au realizat cel putin o achizitie intracomunitara taxabila in Romania si sunt inregistrate ca platitoate de TVA trimestrial, fiind astfel obligate sa isi modifice perioada fiscala, devenind platitore de TVA lunar.

Declaratie 092
Declaratia de adaos comercial
Adresa de Adaos Comercial se depune ca catre persoanele fizice sau societatile comerciale care practica activitati de vanzare. Se imprima in 2 exemplare si se depune la Administratia Financiara de care apartine societatea.

Declaratie ADAOS COMERCIAL

 

Comentarii